Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver användningen av din information som vi samlar in när du använder kontaktformuläret på vår webbplats (https://malagarecovery.com). Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling av din information i enlighet med denna integritetspolicy. Om du inte samtycker till detta, vänligen gå inte in på eller använd kontaktformuläret.

Hur vi använder din information via kontaktformuläret
Vi kommer att använda informationen som vi samlar in om dig för följande ändamål:

För att svara på frågor

Dina rättigheter:
Om du har använt kontaktformuläret på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. För att utöva dessa rättigheter kan du skriva till oss på info@malagarecovery.com. Vi kommer att svara på din begäran i enlighet med tillämplig lag.

Cookies etc.
För att lära dig mer om hur vi använder dessa och dina val i förhållande till dessa, vänligen se vår Cookiepolicy.

Säkerhet:
Säkerheten för din information är viktig för oss och vi kommer att använda rimliga säkerhetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller obehörig ändring av din information under vår kontroll.

Frågor:
Om du har några frågor eller funderingar kring behandlingen av din information som är tillgänglig hos oss kan du maila info@malagarecovery.com.

Vår kontaktinformation
B. Lopez AB – Malagarecovery.com
Havregatan 10
118 59 Stockholm